Bloemen bezorgen

Wij komen bij jou of iemand die je wilt verrassen de mooiste bloemen bezorgen. Dat doen we in Rijnsburg, Katwijk en Valkenburg, en dat is helemaal gratis bij bestellingen vanaf €25. Dus wil je iemand verrassen, gewoon laten weten dat je aan diegene denkt of is er iemand jarig? Zeg ‘hartelijk gefeliciteerd’ met een mooi boeket bloemen of steek de ander daarmee een hart onder de riem.

En wil je gewoon zelf een mooie bos bloemen laten bezorgen? Fleur de sfeer op en breng een beetje vrolijkheid in huis, waar je iedere dag veel plezier van hebt. Dat kan zelfs al vandaag, als je de bestelling voor 14.30 uur plaatst.

Veldboeketten, koffieboeketten en meer

Wil je bloemen laten bezorgen in Rijnsburg, Katwijk of Valkenburg en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We zetten er een aantal voor je op een rij:

  • Veldboeketten
    Veldboeket laten bezorgen? Het zijn prachtige bloemen in een boeket dat hoogte heeft en verschillende mooie soorten combineert. Een populaire en trendy keuze, bijvoorbeeld voor op tafel of in de keuken. 
  • Koffieboeketten
    Het ideale cadeau om iemand mee te verrassen, ook zonder de bekende kop koffie. Een kleiner boeketje, dat we samenstellen met verse bloemen en fris groen om het mooi neer te zetten. 
  • Klassieke boeketten
    Bloemen laten bezorgen en daarvoor op zoek naar onze klassieke bloemistenboeketten? We maken biedermeier boeketten en verwerken bijvoorbeeld gerbera’s, Germini’s en andere populaire bloemen. 

En wil je zelf een boeket laten maken, bijvoorbeeld met je persoonlijke favoriete bloemen? We maken een boeket rondom de amaryllis, tulpen, rozen of bijvoorbeeld en gerbera’s. 

Veldboeket bont kleuren

let op, het boeket kan wat afwijken van de afbeelding.

Gratis verzending* in Rijnsburg, Katwijk en Valkenburg

Wil je een bos bloemen laten bezorgen, het liefst zonder verzendkosten? Dat kan, dankzij onze gratis verzending vanaf €25 naar Rijnsburg, Katwijk en Valkenburg. We stellen het boeket zo snel mogelijk voor je samen met de meest verse bloemen die we voor je hebben staan. En heb je specifieke wensen of een voorbeeldfoto? Stuur die meteen mee, dan gaan we aan de hand daarvan voor je aan de slag. Zo laat je bloemen bezorgen die precies passen bij de sfeer die je thuis wilt creëren.

Bloemen bezorgen in Rijnsburg

Laat je bloemen bezorgen in Rijnsburg, gewoon door die online te bestellen. Of kom naar ons tuincentrum, waar we je graag laten zien welke mooie boeketten je kunt laten maken. Uiteraard geven we je daarbij een aantal handige tips. Wist je bijvoorbeeld dat je rozen eigenlijk niet schuin hoeft af te snijden? Ze nemen water op via de buitenkant van de stengel. Veel belangrijker is het om de rozen en andere bloemen met een scherp mes of een (nieuwe) snoeischaar af te snijden. Bovendien doen we er meteen de juiste voeding bij, waardoor zelfs het druppeltje chloor eigenlijk niet nodig is.

Wil je bloemen laten bezorgen in Rijnsburg? Bestel online een boeket bij ons in de webshop.

En heb je vragen? Bel ons op telefoonnummer 071 402 05 42, stuur ons een e-mail naar info@tcflorajoy.nl of gebruik het online contactformulier (https://www.tcflorajoy.nl/contact/). We horen graag van je!