Bruidsboeket

Bruidsboeket bestellen in Rijnsburg? Je kunt precies het boeket laten maken dat je in gedachten hebt, bijvoorbeeld aan de hand van een voorbeeld. Dus heb je een foto van wat je zoekt of ben je dat online tegengekomen? Wij gaan ermee aan de slag en gebruiken precies de bloemen waar jij blij van wordt.

Jullie bruiloft wordt de mooiste dag van jullie leven, dus daar horen bijzondere bloemen bij. Ben je bijvoorbeeld gek op pioenrozen of word je blij van veldbloemen? We kunnen alle soorten bloemen verwerken, zowel in uitgesproken en opvallende boeketten als wanneer je het wat rustiger wilt houden. En kun je bijvoorbeeld je jurk of de sfeer op de locatie laten zien? Dan houden we daar rekening mee, voor een boeket waarmee je tijdens de bruiloft enorm staat te stralen. 

Jouw boeket: wij maken het bijzonder

Het is jouw bruidsboeket, dat precies past bij wie jij bent en wat je graag uitstraalt. Dus mag het uitgesproken en in kleur? Of houd je het liever bij (verschillende tinten) wit? We combineren het met groen of zorgen er met specifieke bloemen voor dat het boeket grootser oogt of juist lekker compact blijft. Jouw wensen staan centraal, al kunnen we je daar natuurlijk bij helpen als je het lastig vindt om aan te geven wat je zoekt.

Dus wil je een bruidsboeket bestellen in Rijnsburg, Katwijk en bijvoorbeeld Valkenburg? Wij begrijpen waar jij naar op zoek bent en hoe je het tijdens de bruiloft bijzonder maakt. Onze bloemisten weten welke bloemen er in boeketten zitten, ook als je daar alleen een foto van hebt die je bijvoorbeeld vond op Pinterest. We maken het voor je na, en kunnen daar zelfs jouw persoonlijke touch in verwerken.

Elke bloem in ieder seizoen: pioenrozen, veldbloemen en meer

Voor jouw bruidsboeket gaan we graag een stapje verder, ook buiten het seizoen. Dus wil je midden in de winter toch graag trouwen met spectaculaire pioenrozen? Of zoek je naar veldbloemen die eigenlijk maar moeilijk beschikbaar zijn op de grote dag die gepland staat? Geen probleem, geef ons aan waar je naar zoekt en wij gaan er voor je mee aan de slag. Zo weet je zeker dat het boeket bruiloftwaardig zal zijn, dus precies waar je naar zoekt.

Bruidsboeket laten maken

Benieuwd hoe je een bruidsboeket kunt laten maken in Rijnsburg? Stuur ons je foto van een voorbeeld, vertel ons wat je mooi vindt of kom langs en bespreek de mogelijkheden. Onze bloemisten staan graag voor je klaar, en hebben bovendien veel ervaring met de mooiste boeketten voor bruiloften. Wij weten wat het bijzonder maakt, laten je graag zien wat er mogelijk is en leggen je zelfs uit hoe je het boeket voorafgaand aan de bruiloft goed kunt bewaren. 

Wil je een bruidsboeket bestellen of heb je vragen? Bel ons op telefoonnummer 071 402 05 42, stuur ons een e-mail naar info@florajoy.nl of gebruik het online contactformulier (https://www.tcflorajoy.nl/contact/). We horen graag van je!