Blog


Moederdag 2021

Za 01 Mei 2021

Volgende week zondag 9 mei is het alweer MOEDERDAG! Het perfecte moment je liefste moeder te verrassen en haar in het zonnetje te zetten. En juist nu in deze coronatijden. Een mooie Moederdagbos/-boeket, binnen-/buitenplant, arrangement of een cadeaubon van FloraJoy. 

Secretaresse dag

Do 15 April 2021
Vandaag, donderdag 15 april is het nationale secretaresse dag! Het perfecte moment om alle secretaresses in het zonnetje te zetten en hun te bedanken voor alles wat hij of zij voor je doet. En juiste nu veel mensen thuis werken is dit een extra verrassing. Een leuk bloemetje, mooie bureauplant of een cadeaubon van FloraJoy.

Lente veldboeket πŸ’

Do 01 April 2021

Dit veldboeket brengt de lente in uw huis met vrolijke voorjaars kleuren. In dit boeket zitten onder andere gele rozen, gele leeuwenbekken, zalm kleurige lelies en gerbera’s, witte klokjesbloemen, roze duizendschoon en voorjaarstakken.

Viooltje 🌱

Wo 10 Maart 2021
Het Viooltje is een geslacht uit de Viooltjesfamilie. Er zijn ongeveer 400 soorten. De meeste soorten komen voor op vochtige schaduwrijke plaatsen. De wetenschappelijke naam van het Viooltje is Viola. Sommige viooltjes kunt u eten of gebruiken als decoratie, zoals de Viola odorata.

Paradijsvogelplant 🦜 ( Strelitzia 'Nicolai' )

Vr 05 Maart 2021
Het enige verschil tussen deze plant en de vorige die jullie voorbij zagen komen, is de prijs ( €19,95 ) en het formaat van de plant. Voor de rest is deze plant hetzelfde als de grote paradijsvogelplant. πŸ˜‰

Shoppen op afspraak

Wo 03 Maart 2021
Vanaf woensdag ook weer welkom binnen: bel 071-4020542 voor (vrijblijvende) afspraak. Natuurlijk zetten we elke dag de bloemetjes buiten (welkom zonder afspraak)!

Valentijn 2021

Do 11 Februari 2021
Volgende week: VALENTIJN 2021, JUIST NU, bij vorst overdag zullen we u dagelijks via deze pagina het actuele assortiment bloemen laten zien, FloraJoy.......It Giet Oan

Blauwvaren

Do 28 Januari 2021

Zinkvaren

Deze week uitgelicht een zeer sterke varen, een makkelijk te verzorgen binnenplant. De blauwvaren behoort tot een soort met 10 verschillende varensoorten (Phlebodiums). De bekendste is de Blauwvaren en wordt ook wel zinkvaren genoemd, vanwege haar grijsblauw gekleurde bladeren.

Alocasia zebrina

Vr 22 Januari 2021

De Alocasia komt oorspronkelijk uit Azië, voornamelijk India. De Alocasia soorten behoren bij de familie Araceae en is een prachtige plant voor binnen. Deze planten worden ook wel Taro, reuzen Taro of Olifantsoor genoemd, omdat de plant grote bladeren heeft. De Alocasia zebrina heeft daarnaast ook nog strepen op zijn stelen (een kruising van een olifant en een zebra dus...........). De aparte stelen en de grote bladeren zijn kenmerkend voor deze plant.

Aloë vera 🌱

Za 09 Januari 2021

De Aloë Vera komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en is een groene plant zonder bloemen. De plant heeft stevige dikke omhoog groeiende bladeren. De Aloë Vera kan gehouden worden als kamerplant.