Blog


Perkplantenplanttijd! 🌱

Do 10 Juni 2021

Dit is de perfecte tijd om perkplanten te planten. De nachttemperatuur is nu hoog genoeg, overdag is het nog niet zo warm, zodat de perkplanten lekker kunnen wortelen en op die manier straks goed voorbereid de warmere tijd ingaan. Bovendien is er deze tijd een enorm assortiment, deze week lichten we de Boeren orchidee uit.

Bruidsboeket

Vr 04 Juni 2021
Een bruiloft is een belangrijke stap in jullie leven. Hier hoort natuurlijk ook een romantisch bruidsboeket bij.
 
Er zijn veel bloemen geschikt voor een bruidsboeket. Je kunt een boeket geheel naar eigen keuze laten samenstellen. De traditionele kleur voor een bruidsboeket is wit, maar wit kan met iedere andere kleur mooi worden gecombineerd.
In dit voorbeeld bruidsboeket is gekozen voor een combinatie van 4 verschillende bloemen.

Tegelsactie: lever je tegel in voor gratis plantjes

Wo 12 Mei 2021

Moederdag 2021

Za 01 Mei 2021

Volgende week zondag 9 mei is het alweer MOEDERDAG! Het perfecte moment je liefste moeder te verrassen en haar in het zonnetje te zetten. En juist nu in deze coronatijden. Een mooie Moederdagbos/-boeket, binnen-/buitenplant, arrangement of een cadeaubon van FloraJoy. 

Secretaresse dag

Do 15 April 2021
Vandaag, donderdag 15 april is het nationale secretaresse dag! Het perfecte moment om alle secretaresses in het zonnetje te zetten en hun te bedanken voor alles wat hij of zij voor je doet. En juiste nu veel mensen thuis werken is dit een extra verrassing. Een leuk bloemetje, mooie bureauplant of een cadeaubon van FloraJoy.

Lente veldboeket 💐

Do 01 April 2021

Dit veldboeket brengt de lente in uw huis met vrolijke voorjaars kleuren. In dit boeket zitten onder andere gele rozen, gele leeuwenbekken, zalm kleurige lelies en gerbera’s, witte klokjesbloemen, roze duizendschoon en voorjaarstakken.

Viooltje 🌱

Wo 10 Maart 2021
Het Viooltje is een geslacht uit de Viooltjesfamilie. Er zijn ongeveer 400 soorten. De meeste soorten komen voor op vochtige schaduwrijke plaatsen. De wetenschappelijke naam van het Viooltje is Viola. Sommige viooltjes kunt u eten of gebruiken als decoratie, zoals de Viola odorata.

Paradijsvogelplant 🦜 ( Strelitzia 'Nicolai' )

Vr 05 Maart 2021
Het enige verschil tussen deze plant en de vorige die jullie voorbij zagen komen, is de prijs ( €19,95 ) en het formaat van de plant. Voor de rest is deze plant hetzelfde als de grote paradijsvogelplant. 😉

Shoppen op afspraak

Wo 03 Maart 2021
Vanaf woensdag ook weer welkom binnen: bel 071-4020542 voor (vrijblijvende) afspraak. Natuurlijk zetten we elke dag de bloemetjes buiten (welkom zonder afspraak)!

Valentijn 2021

Do 11 Februari 2021
Volgende week: VALENTIJN 2021, JUIST NU, bij vorst overdag zullen we u dagelijks via deze pagina het actuele assortiment bloemen laten zien, FloraJoy.......It Giet Oan