Rouwbloemstuk

Rouwbloemstuk laten maken in Rijnsburg? Misschien weet je al precies welke lievelingsbloemen er in ieder geval in moeten of heb je een mooi voorbeeld gezien op Pinterest. En zoek je juist naar inspiratie of ben je benieuwd hoe we zorgen voor een mooi hart of een bloemstuk met een bijzonder lint?

Bij Florajoy nemen we graag de tijd voor je. Dus bespreek je de mogelijkheden graag met een beetje meer privacy? Achterin het tuincentrum hebben we alle ruimte. We overleggen over het boeket, de bloemen en bijvoorbeeld het vervoer naar de locatie, zoals de kerk of het uitvaartcentrum. Wij denken graag met je mee, om samen tot een eervol en mooi rouwbloemstuk te komen.

Bloemstuk met alle lievelingsbloemen

Heb je op Pinterest een mooi voorbeeld gezien of wil je graag een andere foto na laten maken? Wij zorgen voor hetzelfde hart, een andere bijzondere vorm of een bloemstuk met bijvoorbeeld bloemen uit het trouwboeket.

Samen vinden we de best passende kleuren, de mooiste bloemen en denken we na over bijvoorbeeld een mooi wit lint met gouden letters. En heb je juist een heel andere wens of ben je op zoek naar meer inspiratie? Blader op je gemak door het boek dat we daarvoor hebben liggen. Uiteraard kun je van die voorbeelden alles naar wens aanpassen, om het rouwbloemstuk helemaal naar jouw of jullie idee samen te stellen. 

Voor zowel het bloemstuk als het lint geldt dat we alles kunnen maken. Daarom nodigen we je graag uit bij ons in het tuincentrum, waar we je graag de ruimte bieden om ons te vertellen waar je naar op zoek bent. En doe je liever online een bestelling? Dan gaan we daar natuurlijk mee aan de slag of stellen we je eventueel een paar aanvullende vragen.

Rouwbloemstuk laten maken in Rijnsburg

Wil je een rouwbloemstuk laten maken? Je kunt het online bestellen, door ons aan te geven waar je naar op zoek bent. Of heb je een voorbeeld van een bloemstuk dat je graag na wilt laten maken? Wij gaan er voor je mee aan de slag, of stellen je nog een paar vragen als we meer informatie van je nodig hebben.

Wil je een rouwbloemstuk bestellen of heb je vragen over de mogelijkheid om dat samen met het lint bij ons samen te komen stellen? Bel ons op telefoonnummer 071 402 05 42, stuur ons een e-mail naar info@florajoy.nl of gebruik het online contactformulier (https://www.tcflorajoy.nl/contact/). We horen graag van je!

Bezorgen

We bezorgen in Rijnsburg, Valkenburg en Katwijk. Ook bij rouwcentra en we het bezorgmoment is in overleg.