Planten

Planten kopen? Ze zijn prachtig voor thuis en brengen groen dat je goed doet. En dat begint al bij ons in het tuincentrum, door je op je gemak te vergapen aan al het moois dat we hebben staan.

Bovendien hebben we de vaste planten zoals de bananenplant en pannenkoekenplant niet zomaar voor je staan. We besteden veel aandacht aan de beste plaats, zodat ze de juiste hoeveelheid licht opvangen en de warmte krijgen die ze nodig hebben.

Dus zoek je naar grote planten, specifieke vaste planten of een mooi exemplaar waaraan je merkt dat je helemaal tot rust kunt komen? Dat is wat groen kan doen, iets dat je bij ons in het tuincentrum in Rijnsburg zelf kunt komen ervaren. 

Groen doet je goed

Groen doet je goed, zowel buiten in het park als gewoon binnen bij je thuis. En bij ons in het tuincentrum, waar je allerlei vaste planten en kamerplanten kunt komen kopen. Dus zoek je grote planten voor een statement bij je thuis? Of wil je meerdere kleine planten met elkaar combineren?

We hebben de route in ons tuincentrum zo ingedeeld dat je er heel vlot doorheen kunt lopen. Of je juist wat meer tijd kunt nemen, om zelf te ervaren hoe goed een beetje groen soms doet. Laat je verrassen door de verschillende mooie planten, die we natuurlijk op precies de juiste plaats hebben staan.

Populaire planten op de juiste plaats

Je hebt de keuze uit tal van populaire vaste planten en kamerplanten. Ontdek bijvoorbeeld de:

 • Bananenplant
  De bekende plant met de grote bladeren, die ook wel bekend staat als de bananenboom, de dwergbanaan en natuurlijk als Musa. Mooi als kamerplant, maar let erop dat de plant veel zonlicht nodig heeft.
 • Pannenkoekenplant
  De Pilea Peperomioides is een makkelijker kamerplant, die je het best plaatst op een plek met veel zonlicht. Geef kleine scheutjes water, om de grond daarmee licht vochtig te houden. 
 • Strelitzia
  Een plant die houdt van een plek met veel licht, die je bovendien relatief veel water moet geven. Het is een plant van de lange adem, die na 8 jaar plotseling prachtig kan gaan bloeien. 
 • Monstera- of gatenplant
  De Monstera staat goed bekend als gatenplant en is een van de meest bekende en trendy planten voor thuis. Met bijvoorbeeld de Deliciosa en de Monkey Leaf heb je de keuze uit allerlei varianten.

Planten kopen in Rijnsburg

Kom je planten kopen in ons tuincentrum in Rijnsburg? We nodigen je graag uit om zelf te ervaren hoe goed groen kan doen. En heb je specifieke vragen bij de kamerplanten of andere vaste planten bij ons uit het uitgebreide assortiment? We vertellen je graag meer, zowel over de verzorging, de hoeveelheid water die je moet geven en natuurlijk de beste plek om de plant te plaatsen. Zo groeit je plant uit tot een mooi wonder, waar je iedere dag plezier van hebt.

Wil je onze planten kopen of heb je vragen? Kom naar onze plantenkas of neem meteen een kijkje in de webshop. En heb je vragen? Bel ons op telefoonnummer 071 402 05 42, stuur ons een e-mail naar info@florajoy.nl of gebruik het online contactformulier (https://www.tcflorajoy.nl/contact/). We horen graag van je!