Bloemen

Bloemen bestellen of komen kopen in Rijnsburg? Ervaar de vrolijke sfeer van onze bijzondere bloemen, direct van de veiling en daardoor altijd 100% vers. Dus zoek je naar mooie rozen, tulpen, gerbera’s of wil je een boeket laten maken op basis van bijvoorbeeld de amaryllis? In onze bloemenwinkel maken boeketten en maken het je makkelijk om de mooiste bloemen te bestellen.

En wil je een boeket bloemen versturen of laten bezorgen in Rijnsburg, Katwijk of Valkenburg? Dat kan! En bestel je voor minimaal €25? Dan is de bezorging gewoon gratis, zodat je daarvoor geen extra kosten hoeft te maken. 

Verse bloemen voor de mooiste boeketten

Onze bloemen komen direct van de bloemenveiling in Rijnsburg, dus zijn verser dan vers en blijven daarvoor lekker lang mooi. We stellen ze samen in een boeket of zorgen er met een bos voor dat je geniet van bijvoorbeeld de rozen, tulpen, gerbera’s en andere bloemen.

Is er iemand jarig, wil je de ander gewoon eens verrassen of hebben jullie wat te vieren? Wat de aanleiding ook is, bloemen zorgen voor een bijzonder gezellige sfeer in huis. Bestel ze online of kom naar ons tuincentrum, waar we je graag laten zien wat voor moois er allemaal beschikbaar is.

Bestellen en versturen: gratis verzending vanaf €25

Je kunt de bloemen in een bos of mooi boeket eenvoudig online bestellen, gewoon bij ons in de webshop. En kom je liever zelf langs? We hebben de verse bloemen altijd voor je staan, zowel los als in bijvoorbeeld de koffieboeketten, de veldboeketten en de klassieke boeketten. Dus wil je een biedermeier boeket laten maken of zoek je een andere fijne sfeer voor bij je thuis? Wij begrijpen waar jij blij van wordt, met bloemen die je cadeau kunt doen of die je gewoon zelf bij je thuis neer kunt zetten.

Bestel online de bloemen die je graag zelf neer wilt zetten of die je wilt versturen naar iemand anders die je daar blij mee wilt maken. Wij helpen je online en bij ons in het tuincentrum de inspiratie op te doen. En zoek je daarbij meteen ons deskundige advies? Het is een goed idee om je bloemen schuin af te snijden, al kun je dat bij rozen net zo goed recht doen. Die bloemen nemen het vocht op via de buitenkant van de stengels. Het is veel belangrijker om een scherp mes of een (nieuwe) knipschaar te gebruiken, omdat alleen die de stengels echt goed openen. 

Veldboeket bont kleuren

let op, het boeket kan wat afwijken van de afbeelding.

Bloemen bestellen in Rijnsburg

Wil je bloemen bestellen in Rijnsburg? Of kom je die kopen bij ons in het tuincentrum? Wij zorgen ervoor dat je de bloemen vers van de veiling kunt kopen, zowel voor jezelf als om iemand anders daarmee te verrassen. 

Wil je bloemen kopen in Rijnsburg? Bestel online een bos of boeket bij ons in de webshop. Voor 14:30 besteld, vandaag in huis!

En heb je vragen? Bel ons op telefoonnummer 071 402 05 42, stuur ons een e-mail naar info@tcflorajoy.nl of gebruik het online contactformulier (https://www.tcflorajoy.nl/contact/). We horen graag van je!